Cégünk fizikai és jogi személyeknek egyaránt szerzôdés alapján biztosítja az INTERNET-hez való hozzáférést. Az INTERNET-es kapcsolatát nálunk az ígényei szerint választhatja meg, az ajánlatainkban megtalálhatók a mennyiség (MB) valamint idô (h) függvényében úgy a béreltvonalon, mint a becsengetés utján való INTERNET-ezési kategoriák. Regisztrálunk domain neveket ( valasztottnev.ro ).
   Széleskörü ajánlatunk segítségével Ön vagy cége optimálisan használhatja az INTERNET-es lehetőségeket. Egyébb információkat és árajánlatokat ezen az oldalon kaphat !!

Nálunk ésszerübben gazdálkodhat az INTERNET-es kapcsolatával !


   Hálozatba szeretné kötni számítógépeit és nem tudja mihez kezdjen? Nem tudja, hogy NOVELL, UNIX, MICROSOFT hálozatok közül melyiket használja, esetleg hogyan használja ugyanabban az idôben ezeket közösen? Semmi sem egyszerübb ennél! Keresse fel cégünket, itt megtervezhetjük hálózatát, kérésére vállaljuk a kivitelezést is. Ha karbantartási szerzôdést is köt cégünkkel, hálózati problémáit azonnal orvosoljuk.

Ne habozzon!

   Problémai vannak a számítógépe hard (fizikai) felépítésével, vagy akár szoftjai (programjai) hibásan vagy egyáltalán nem müködnek? Cégünknél tanácsokat kaphat problémái orvoslására, vagy akár terepen megoldhatjuk a gondjait. Hasonló módon szaktanácsot kaphat cégünknél egy célirányú számítástehnikai eszköz (számítógép, nyomtató, képernyô, scanner, stb.) vásárlására is .

   Megtörtént már Önnel, hogy egy probléma miatt (áramkiesés, feszültségingadozás) több napot, hetet kellett dolgozzon az adatai újrabevezetésével? Ha ilyen problémái akadnak, megoldjuk problémáit ha hozzánk fordul. Egyetlen kérésünk van ha ilyen jelegü problémái vannak: ne tegyen semmit mielôtt velünk felvenné a kapcsolatot, így több az esély az adatai visszaállítására.
Kassza nyitási rendje

    hétfô-péntek         szombat         vasárnap    
8-9
15-16
zárva
zárva
Parametrii de calitate
Internet