A Sigma Soft KFT 1991 -ben alakult négy lelkes informatikus kezdeményezésére, akik a főállásuk mellett szerettek volna még egy kis mellékfoglalkozást. Az 1990 -es fordulat után az országba tömegesen betörő számítógép áradat szükségessé tette egy kisvárosban mint Székelyudvarhely, a számításteknika oktatását. A cég fő tevékenysége éppen ezért a számátísteknika oktatása volt kezdetben és mivel az alapító tagoknak nem a megélhetést biztosította, a cég bevételét nagyobb részben fejlesztésre fordítottuk. Az évek folyamán az alapító tagok szétváltak, jelen pillanatban egyedül maradtam a cég tulajdonosa, szándékomban áll a cég alaptevékenységének a folytatása és annak kibővítése az időközben kialakult új igényeknek megfelelően. 1999 elején sikerült újraindítani alaptevékenységünket és bevezetni új szogáltatásokat mint az Internet szolgáltatás valamint az Internet CLUB.


Ügvezető:
Gergely Miklós


   Cégünk fizikai és jogi személyeknek egyaránt szerzôdés alapján biztosítja az INTERNET-hez való hozzáférést. Az INTERNET-es kapcsolatát n├ílunk az ígényei szerint választhatja meg. Regisztrálunk domain neveket ( valasztottnev.ro ).
   Széleskörü ajárajánlatokat ezen az oldalon kaphat !!

Nálunk ésszerübben gazdálkodhat az INTERNET-es kapcsolatával !


   Hálózatba szeretné kötni számítógépeit és nem tudja mihez kezdjen? Nem tudja, hogy NOVELL, UNIX, MICROSOFT hálózatok közül melyiket használja, esetleg hogyan használja ugyanabban az idôben ezeket közösen? Semmi sem egyszerübb ennél! Keresse fel cégünket, itt megtervezhetjük hálózatát, kérésére vállaljuk a kivitelezést is. Ha karbantartási szerzôdést is köt cégünkkel, hálózati problémáit azonnal orvosoljuk.

Ne habozzon!

   Problémai vannak a számítógépe hard (fizikai) felépítésével, vagy akár szoftjai (programjai) hibásan vagy egyáltalán nem müködnek? Cégünknél tanácsokat kaphat problémái orvoslására, vagy akár terepen megoldhatjuk a gondjait. Hasonló módon szaktanácsot kaphat cégünknél egy célirányú számítástehnikai eszköz (számítógép, nyomtató, képernyô, scanner, stb.) vásárlására is .

   Megtörtént már Önnel, hogy egy probléma miatt (áramkiesés, feszültségingadozás) több napot, hetet kellett dolgozzon az adatai újrabevezetésével? Ha ilyen problémái akadnak, megoldjuk problémáit ha hozzánk fordul. Egyetlen kérésünk van ha ilyen jellegü problémái vannak: ne tegyen semmit mielôtt velünk felvenné a kapcsolatot, így több az esély az adatai visszaállítására.


Parametrii de calitate
Internet